Praline Baci Perugina
Ingrediente
❤ 50 gr . ciocolata cu lapte
❤ 100 gr . ciocolata neagra
❤ 10 gr . unt
❤ 50 gr . alune
❤ nutella
❤ boabe de alune
Baci Perugina reprezinta mesagerul dragostei .
Un alt fel de a spune te iubesc in stil italian cu un gust intens de ciocolata si alune .
Preparare :
Untul impreuna cu ciocolata se topeste la bain - marie sau cuptorul cu microunde pentru cateva minute .
Se incorporeaza crema de nutella si alunele tocate .
Dupa omogenizare , amestecul obtinut se da la frigider pentru cel putin o jumatate de ora .
Pe o tava acoperita cu hartie de copt se modeleaza ( dupa trecerea celor 30 de minute la frigider ) bilute de aproximativ marimea unei nuci .
Cu o usoara presiune se aseaza boabele de alune pe suprafata fiecarei bilute dupa care cu ajutorul unei furculite se scufunda in ciocolata neagra ( intr-un vas separat topit la bain - marie ) pana la acoperirea completa a acestora .
Pralinele se pastreaza la frigider si se lasa la temperatura camerei 10 minute inainte de servire .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/

















Comentarii
Trimiteți un comentariu