Praline Baci Perugina

Ingrediente 


❤  50 gr . ciocolata cu lapte

❤  100 gr . ciocolata neagra

❤  10 gr . unt 

❤  50 gr . alune

❤  nutella

❤  boabe de alune 


Baci Perugina reprezinta mesagerul dragostei . 

Un alt fel de a spune te iubesc in stil italian cu un gust intens de ciocolata si alune .


Preparare :

Untul impreuna cu ciocolata se topeste la bain - marie sau cuptorul cu microunde pentru cateva minute .



Se incorporeaza crema de nutella si alunele tocate .




Dupa omogenizare , amestecul obtinut se da la frigider pentru cel putin o jumatate de ora .

Pe o tava acoperita cu hartie de copt se modeleaza ( dupa trecerea celor 30 de minute la frigider ) bilute de aproximativ marimea unei nuci .

Cu o usoara presiune se aseaza boabele de alune pe suprafata fiecarei bilute dupa care cu ajutorul unei furculite se scufunda in ciocolata neagra ( intr-un vas separat topit la bain - marie ) pana la acoperirea completa a acestora .





Pralinele se pastreaza la frigider si se lasa la temperatura camerei 10 minute inainte de servire .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/







                                                                                 ❤



Comentarii

Postări populare