Tort Kinder Country ( Cereale )
Ingrediente
Pentru blat :
❤ 50 gr . orez expandat
❤ 200 gr . ciocolata cu lapte
Pentru umplutura :
❤ 4 buc . Kinder Country ( Cereale )
❤ 750 gr . mascarpone
❤ 1 cutie de smantana ( grasa sau lichida )
❤ 3 linguri de zahar sau miere
❤ 2 foi de gelatina ( optional )
❤ esenta de rom
Preparare :
Incalzim la bain - marie cele 200 gr . ciocolata cu lapte , incorporam orezul expandat si amestecam pana la racire .
Dupa omogenizare , amestecul il rasturnam intr-o forma de tort cu inel detasabil , presam cu o lingura pentru a obtine un blat compact apoi dam forma la frigider .
Intr-un bol turnam smantana si mixam 30 de secunde la prima treapta de viteza dupa care schimbam viteza cu una mai mare ( treapta 2 sau 3 ) pana la intarire .
Dupa 3 - 4 minute de batut adaugam mascarpone , esenta de rom , cele 3 linguri de zahar sau miere si 4 bucati de Kinder Country ( Cereale ) tocate marunt .
Daca crema vi se pare prea lichida , lasati-o la rece 5 - 7 minute sau adaugati 2 foi de gelatina ( optional ) .
Turnam crema peste blat si decoram dupa preferinte ( eu am folosit aproximativ 7 - 8 bucati ) cu Kinder Country ( Cereale ) si lasam la rece cel putin 4 ore inainte de servire .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/



❤











Comentarii
Trimiteți un comentariu