Tort Kinder Country ( Cereale )

Ingrediente


Pentru blat :

❤  50 gr . orez expandat 

❤  200 gr . ciocolata cu lapte 

Pentru umplutura :

❤  4 buc . Kinder Country ( Cereale ) 

❤  750 gr . mascarpone 

❤  1 cutie de smantana ( grasa sau lichida ) 

❤  3 linguri de zahar sau miere 

❤  2 foi de gelatina ( optional ) 

❤  esenta de rom 


Preparare :

Incalzim la bain - marie cele 200 gr . ciocolata cu lapte , incorporam orezul expandat si amestecam pana la racire .




Dupa omogenizare , amestecul il rasturnam intr-o forma de tort cu inel detasabil , presam cu o lingura pentru a obtine un blat compact apoi dam forma la frigider .



Intr-un bol turnam smantana si mixam 30 de secunde la prima treapta de viteza dupa care schimbam viteza cu una mai mare ( treapta 2 sau 3 ) pana la intarire .



Dupa 3 - 4 minute de batut adaugam mascarpone , esenta de rom , cele 3 linguri de zahar sau miere si 4 bucati de Kinder Country ( Cereale ) tocate marunt .

Daca crema vi se pare prea lichida , lasati-o la rece 5 - 7 minute sau adaugati 2 foi de gelatina ( optional ) .

Turnam crema peste blat si decoram dupa preferinte ( eu am folosit aproximativ 7 - 8 bucati ) cu Kinder Country ( Cereale ) si lasam la rece cel putin 4 ore inainte de servire .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/


                                              


                                       
                                             
                                                
                                           
                                                                                  ❤
                                         
                                                                                    



Comentarii

Postări populare