Lollipop Cake



 Ingrediente 


❤  3 oua 

❤  1 iaurt gras 

❤  3 cesti ( pahare ) de faina 

❤  2 cesti ( pahare ) de zahar 

❤  1 / 2 ceasca ( pahar ) de ulei 

❤  1 praf de copt 

❤  zahar vanilat 

❤  esenta de vanilie 

Pentru crema :

❤  2 table de ciocolata alba 

❤  1 cana de zahar 

❤  250 gr . unt 

❤  esenta de vanilie

Preparare :

Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza cateva minute la viteza mare pana la omogenizare .




Se incorporeaza uleiul impreuna cu iaurtul , esenta de vanilie , faina si praful de copt .





Turnam compozitia intr-o forma de inima cu inel detasabil unsa si presarata cu faina .

                                     


 Forma de inima cu inel detasabil se adauga in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .

Dupa coacere , tortul se scoate si se lasa la racit .

Cu ajutorul unei forme de biscuiti se decupeaza mijlocul acestuia ( dupa racire ) iar cu un cutit special conceput pentru torturi se feliaza dupa preferinte .


Pentru crema , apa se incalzeste la foc mic impreuna cu zaharul , untul , esenta de vanilie si cele 2 table de ciocolata alba .



Crema de ciocolata alba ( dupa racire si intarire ) se distribuie catre margini cu un evantai special conceput pentru creme pe feliile de blat dupa care in interiorul acestuia se adauga bomboane sau drajeuri si se acopera cu capacul decupat din forma de biscuiti .




Se decoreaza dupa preferinte ( eu am folosit fulgi de cocos colorat si acadele ) .


Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :







                                                                              ❤

                                                    








































Comentarii

Postări populare