Ciambella italiana Abbraccio ( Imbratisare )

Ingrediente 


❤  3 oua 

❤  300 gr . de faina 

❤  200 gr . de zahar 

❤  150 ml . de lapte 

❤  1 / 2 ceasca ( pahar ) de ulei

❤  1 praf de copt 

❤  zahar vanilat 

❤  esenta de vanilie 

❤  2 linguri de cacao 

Preparare :


Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza cateva minute la viteza mare pana la omogenizare .





Se incorporeaza uleiul impreuna cu laptele , esenta de vanilie , faina cernuta si praful de copt .




Dupa omogenizare , compozitia obtinuta se imparte in doua parti egale : una simpla si una cu cacao .



Forma de ciambella se unge cu unt si se presara faina .



Ambele compozitii se adauga uniform in acelasi timp astfel incat sa rezulte o imbratisare - jumatate simpla - jumatate cu cacao .



In cuptorul preincalzit la 180 de grade se adauga forma de ciambella pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .

Dupa coacere , ciambella se scoate , se lasa la racit ( pentru a ne facilita scoaterea acesteia din forma ) si se serveste presarata cu zahar pudra .

Pe langa gustul delicios , partea cea mai frumoasa si interesanta este ca cu cat taiati mai multe felii cu atat isi schimba mai mult culoarea ( modelul ) .








Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :








                                                                                ❤


Comentarii

Postări populare