Ciambella italiana Abbraccio ( Imbratisare )
Ingrediente
❤ 3 oua
❤ 300 gr . de faina
❤ 200 gr . de zahar
❤ 150 ml . de lapte
❤ 1 / 2 ceasca ( pahar ) de ulei
❤ 1 praf de copt
❤ zahar vanilat
❤ esenta de vanilie
❤ 2 linguri de cacao
Preparare :
Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza cateva minute la viteza mare pana la omogenizare .
Se incorporeaza uleiul impreuna cu laptele , esenta de vanilie , faina cernuta si praful de copt .
Dupa omogenizare , compozitia obtinuta se imparte in doua parti egale : una simpla si una cu cacao .
Forma de ciambella se unge cu unt si se presara faina .
Ambele compozitii se adauga uniform in acelasi timp astfel incat sa rezulte o imbratisare - jumatate simpla - jumatate cu cacao .
In cuptorul preincalzit la 180 de grade se adauga forma de ciambella pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .
Dupa coacere , ciambella se scoate , se lasa la racit ( pentru a ne facilita scoaterea acesteia din forma ) si se serveste presarata cu zahar pudra .
Pe langa gustul delicios , partea cea mai frumoasa si interesanta este ca cu cat taiati mai multe felii cu atat isi schimba mai mult culoarea ( modelul ) .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
❤


























Comentarii
Trimiteți un comentariu