Prajitura Lamington

Ingrediente


Pentru blat :

❤  3 oua 

❤  200 gr . faina

❤  200 gr . zahar 

❤  200 ml . lapte

❤  130 gr . unt 

❤  coaja de la o lamaie 

❤  esenta de vanilie 

❤  praf de copt 

Pentru glazura :

❤  1 tabla de ciocolata 

❤  100 gr . unt 

❤  100 gr . zahar

❤  150 ml . lapte 

❤  65 gr . cacao 

❤  esenta de rom 

❤  nuca de cocos / fulgi de cocos ( proaspat sau cumparat de la magazin ) 

Preparare :

Intr-un bol incapator , la viteza mare se mixeaza cateva minute pana la omogenizare ouale impreuna cu zaharul si esenta de vanilie  .




Se incorporeaza faina impreuna cu praful de copt , laptele , untul topit si coaja de la o lamaie  .







Tava unsa si presarata cu faina sau acoperita cu hartie de copt se adauga in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 - 35 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .



                                              


Dupa coacere si racire , pandispanul se taie cubulete .



Pentru glazura , laptele se incalzeste la foc mic impreuna cu zaharul , untul , tabla de ciocolata , esenta de rom si cacao .





Cubuletele de pandispan cu ajutorul unei furculite se inmoaie in glazura ( fiecare cub in parte - uniform ) dupa care se scurge excesul si se tavalesc prin nuca de cocos / fulgii de cocos .


Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :


                                            


                                             
                                     
                                           

                                         
                                                                               ❤


                                         

                                                                                   


                                                                         



Comentarii

Postări populare