Prajitura Lamington
Ingrediente
Pentru blat :
❤ 3 oua
❤ 200 gr . faina
❤ 200 gr . zahar
❤ 200 ml . lapte
❤ 130 gr . unt
❤ coaja de la o lamaie
❤ esenta de vanilie
❤ praf de copt
Pentru glazura :
❤ 1 tabla de ciocolata
❤ 100 gr . unt
❤ 100 gr . zahar
❤ 150 ml . lapte
❤ 65 gr . cacao
❤ esenta de rom
❤ nuca de cocos / fulgi de cocos ( proaspat sau cumparat de la magazin )
Preparare :
Intr-un bol incapator , la viteza mare se mixeaza cateva minute pana la omogenizare ouale impreuna cu zaharul si esenta de vanilie .
Se incorporeaza faina impreuna cu praful de copt , laptele , untul topit si coaja de la o lamaie .
Tava unsa si presarata cu faina sau acoperita cu hartie de copt se adauga in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 - 35 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .

Dupa coacere si racire , pandispanul se taie cubulete .
Pentru glazura , laptele se incalzeste la foc mic impreuna cu zaharul , untul , tabla de ciocolata , esenta de rom si cacao .
Cubuletele de pandispan cu ajutorul unei furculite se inmoaie in glazura ( fiecare cub in parte - uniform ) dupa care se scurge excesul si se tavalesc prin nuca de cocos / fulgii de cocos .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :



❤
























Comentarii
Trimiteți un comentariu