Salam de biscuiti Pan di Stelle

Ingrediente


❤  110 gr . de biscuiti italienesti Pan di Stelle

❤  100 gr . biscuiti Petit Beurre

❤  1 tabla de ciocolata sau 2 / 3 linguri de nutella ( aproximativ 150 gr . ) 

❤  100 gr . de unt 

❤  40 gr . de zahar

❤  40 gr . de cacao 

❤  esenta de rom 

Biscutii Mulino Bianco Pan di Stelle sunt unii dintre cei mai iubiti si deliciosi biscuiti din Italia .

Reprezinta alegerea potrivita pentru momentele în care aveti musafiri în vizita sau cand aveti pofta de ceva dulce .

Biscuitii Mulino Bianco Pan di Stelle sunt biscuiti obtinuti dintr-un aluat pe baza de alune si cacao , decorati cu contrastante stele albe .



Preparare :


Macinam biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau mai putin elegant dar foarte eficient ii zdrobim ( intr-o punga cu ajutorul sucitoarei ) .





La bain - marie sau cuptorul cu microunde topim untul impreuna cu zaharul , tabla de ciocolata sau 2 / 3 linguri de nutella  , dupa care turnam peste biscuitii maruntiti , esenta de rom si cele 40 gr . de cacao .

Intindem pe masa o hartie de copt ( folie alimentara ) , turnam compozitia modelata sub forma de sul ( salam ) apoi rulam strans in jurul acestuia .

Dupa rulare si inainte de servire , salamul de biscuiti se da la frigider pentru cel putin 2 ore .

Se scoate din hartia de copt ( la temperatura camerei ) si se tavaleste dupa preferinte prin fulgi de cocos sau zahar pudra .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/





                                              

                                              

                                                                              ❤

                                                     

                                                                       

                      

 

                                                                         

                                                                      

                                                                                       

 














Comentarii

Postări populare