Salam de biscuiti Pan di Stelle
Ingrediente
❤ 110 gr . de biscuiti italienesti Pan di Stelle
❤ 100 gr . biscuiti Petit Beurre
❤ 1 tabla de ciocolata sau 2 / 3 linguri de nutella ( aproximativ 150 gr . )
❤ 100 gr . de unt
❤ 40 gr . de zahar
❤ 40 gr . de cacao
❤ esenta de rom
Biscutii Mulino Bianco Pan di Stelle sunt unii dintre cei mai iubiti si deliciosi biscuiti din Italia .
Reprezinta alegerea potrivita pentru momentele în care aveti musafiri în vizita sau cand aveti pofta de ceva dulce .
Biscuitii Mulino Bianco Pan di Stelle sunt biscuiti obtinuti dintr-un aluat pe baza de alune si cacao , decorati cu contrastante stele albe .
Preparare :
Macinam biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau mai putin elegant dar foarte eficient ii zdrobim ( intr-o punga cu ajutorul sucitoarei ) .
La bain - marie sau cuptorul cu microunde topim untul impreuna cu zaharul , tabla de ciocolata sau 2 / 3 linguri de nutella , dupa care turnam peste biscuitii maruntiti , esenta de rom si cele 40 gr . de cacao .
Intindem pe masa o hartie de copt ( folie alimentara ) , turnam compozitia modelata sub forma de sul ( salam ) apoi rulam strans in jurul acestuia .
Dupa rulare si inainte de servire , salamul de biscuiti se da la frigider pentru cel putin 2 ore .
Se scoate din hartia de copt ( la temperatura camerei ) si se tavaleste dupa preferinte prin fulgi de cocos sau zahar pudra .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/














Comentarii
Trimiteți un comentariu