Ciambella italiana Pan di Stelle
Ingrediente
❤ 3 oua
❤ 1 iaurt gras
❤ 3 cesti ( pahare ) de faina
❤ 2 cesti ( pahare ) de zahar
❤ 1 / 2 ceasca ( pahar ) de ulei
❤ 5 linguri de cacao amara
❤ 1 plic praf de copt
❤ 1 tabla de ciocolata
❤ zahar vanilat
❤ esenta de rom
Biscutii Mulino Bianco Pan di Stelle sunt unii dintre cei mai iubiti si deliciosi biscuiti din Italia .
Reprezinta alegerea potrivita pentru momentele în care aveti musafiri în vizita sau cand aveti pofta de ceva dulce .
Preparare :
La viteza mare se mixeaza cateva minute pana la omogenizare ouale impreuna cu zaharul .
Se incorporeaza uleiul impreuna cu iaurtul , esenta de rom , cele 5 linguri de ciocolata amara si nu in ultimul rand faina cernuta cu praful de copt .
Se unge forma de ciambella cu unt si se presara faina .
Dupa umplerea formei se adauga bomboane Raffaello ( cumparate din magazin sau facute in casa dupa preferinte - mai jos gasiti reteta ) .
Se pune forma de ciambella in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .
Dupa coacere , ciambella se scoate si se lasa la racit ( pentru a ne facilita scoaterea acesteia din forma ) .
Se topeste tableta de ciocolata la bain - marie sau microunde , se prelinge deasupra usor dupa care se decoreaza dupa preferinte ( eu am folosit stelute Pan di Stelle ) .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
















Comentarii
Trimiteți un comentariu