Ciambella italiana cu piersici
Ingrediente
❤ 3 oua
❤ 3 piersici
❤ 1 iaurt gras
❤ 3 cesti ( pahare ) de faina
❤ 2 cesti ( pahare ) de zahar
❤ 1 / 2 ceasca ( pahar ) de ulei
❤ 1 praf de copt
❤ zahar vanilat
❤ esenta de vanilie
Preparare :
Piersicile se lasa spala , se lasa la scurs si se scot samburii .
Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza cateva minute la viteza mare pana la omogenizare .
Se incorporeaza uleiul impreuna cu iaurtul , esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt .
Dupa omogenizare se adauga piersicile taiate dupa preferinte si se amesteca usor in compozitie .
Se unge forma de ciambella cu unt si se presara faina .
In cuptorul preincalzit se pune forma de ciambella la 180 de grade pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .
Dupa coacere , ciambella se scoate si se lasa la racit ( pentru a ne facilita scoaterea acesteia din forma ) .
Se decoreaza dupa preferinte ( eu am folosit zahar pudra si piersici intregi ) .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/





❤





Comentarii
Trimiteți un comentariu