Ciambella italiana cu piersici


Ingrediente


❤  3 oua 

❤  3 piersici

❤  1 iaurt gras 

❤  3 cesti ( pahare ) de faina

❤  2 cesti ( pahare ) de zahar

❤  1 / 2 ceasca ( pahar ) de ulei

❤  1 praf de copt 

❤  zahar vanilat

❤  esenta de vanilie 


Preparare :

Piersicile se lasa spala , se lasa la scurs si se scot samburii .


Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza cateva minute la viteza mare pana la omogenizare .

Se incorporeaza uleiul impreuna cu iaurtul , esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt .


Dupa omogenizare se adauga piersicile taiate dupa preferinte si se amesteca usor in compozitie .

Se unge forma de ciambella cu unt si se presara faina .


In cuptorul preincalzit se pune forma de ciambella la 180 de grade pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .

Dupa coacere , ciambella se scoate si se lasa la racit ( pentru a ne facilita scoaterea acesteia din forma ) .

Se decoreaza dupa preferinte ( eu am folosit zahar pudra si piersici intregi ) .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/

                                             
                                            
                                               
                                               
                                      
                                     
                                                                                   ❤                          
                                                                                 





Comentarii

Postări populare