Cheesecake Raffaello
Ingrediente
❤ 250 gr . biscuiti Petit Beurre sau digestivi ( dupa preferinte )
❤ 150 gr . unt
❤ 250 gr . mascarpone
❤ 150 gr . ricotta
❤ 100 gr . zahar
❤ 170 gr . faina de cocos
❤ 200 gr . ciocolata alba
❤ nuca de cocos / fulgi de cocos ( proaspat sau cumparat de la magazin )
❤ bomboane Raffaello
Preparare :
Pentru blat , macinam biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau mai putin elegant dar foarte eficient ii zdrobim cu mana sau intr-o punga cu sucitoarea dupa care adaugam untul topit ( bain - marie sau cuptorul cu microunde ) .
Omogenizam amestecul si il rasturnam intr-o forma de tort cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt .
Presam cu o lingura pentru a obtine un blat compact apoi dam forma la frigider pana pregatim umplutura .
Pentru umplutura , intr-un bol mixam mascarpone , ricotta si zaharul .
Se incorporeaza faina de cocos si ciocolata alba ( bain - marie sau cuptorul cu microunde ) .
Dupa racire forma se scoate de la frigider , se adauga crema de mascarpone , ricotta si ciocolata alba ( in mijloc , acesta urmand sa se distribuie catre margini ) .
Dupa distribuire , se presara nuca de cocos / fulgi de cocos si se decoreaza dupa preferinta cu bomboane Raffaello .
Forma de tort se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire ( in caz ca nu mai aveti rabdare - aproximativ 1 ora la congelator ) .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤













Comentarii
Trimiteți un comentariu