Sbriciolata italiana cu dulceata de caise
Ingrediente
❤ 2 oua
❤ 300 gr . faina
❤ 70 ml . ulei de masline
❤ 160 gr . zahar
❤ dulceata de caise
Preparare :
Intr-un bol adaugam cele 2 oua , faina , uleiul de masline si zaharul .
Framantam usor cu degetele pana cand aluatul devine sfarmicios .
Invelim aluatul in folie si il dam la frigider pentru cel putin 10 minute .
Intr-o forma de tort adaugam trei sferturi din aluat astfel incat sa urce 2 - 3 cm . si pe peretii tavii .
Cu o lingura mare intindem dulceata si presaram restul de aluat astfel incat sa se formeze o crusta deasupra .
Se pune forma de tort in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 - 40 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .
Dupa coacere , sbriciolata se scoate din cuptor si se lasa la racit .
Se decoreaza dupa preferinte dar consider ca zaharul pudra este cel mai potrivit .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤













Comentarii
Trimiteți un comentariu