Rulada cu foi de napolitana si biscuiti

Ingrediente 


❤  2 foi de napolitane 

❤  200 gr . rahat 

❤  100 gr . margarina / unt ( dupa preferinte ) 

❤  250 gr . biscuiti Petit Beurre

❤  5 linguri de zahar 

❤  3 linguri de cacao 

❤  150 ml . de lapte 

❤  esenta de rom 

Preparare 


Maruntim biscuitii cu mana sau cu ajutorul robotului de bucatarie .


Intr-un vas amestecam laptele , zaharul , cele 3 linguri de cacao si  margarina / untul ( temperatura camerei ) .

Punem pe foc 5 -6 minute pana se leaga dupa care turnam peste biscuitii maruntiti  , esenta de rom si rahatul taiat cubulete invartind pana la omogenizare .


Cu apa calduta sau lapte cu putina cacao stropim cele 2 foi de napolitane pentru a le inmuia .



Cu ajutorul unei linguri sau palete intindem usor compozitia ( crema ) si rulam strans intr-un prosop de bucatarie sau folie alimentara .

Dupa rulare si inainte de a fi taiata , rulada se da la frigider pentru cel putin 2 ore .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/




                                          
                                                                                 ❤



Comentarii

Postări populare