Rulada cu foi de napolitana si biscuiti
Ingrediente
❤ 2 foi de napolitane
❤ 200 gr . rahat
❤ 100 gr . margarina / unt ( dupa preferinte )
❤ 250 gr . biscuiti Petit Beurre
❤ 5 linguri de zahar
❤ 3 linguri de cacao
❤ 150 ml . de lapte
❤ esenta de rom
Preparare
Maruntim biscuitii cu mana sau cu ajutorul robotului de bucatarie .
Intr-un vas amestecam laptele , zaharul , cele 3 linguri de cacao si margarina / untul ( temperatura camerei ) .
Punem pe foc 5 -6 minute pana se leaga dupa care turnam peste biscuitii maruntiti , esenta de rom si rahatul taiat cubulete invartind pana la omogenizare .
Cu apa calduta sau lapte cu putina cacao stropim cele 2 foi de napolitane pentru a le inmuia .
Cu ajutorul unei linguri sau palete intindem usor compozitia ( crema ) si rulam strans intr-un prosop de bucatarie sau folie alimentara .
Dupa rulare si inainte de a fi taiata , rulada se da la frigider pentru cel putin 2 ore .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤










Comentarii
Trimiteți un comentariu