Ciabatta italiana rustica
Ingrediente
❤ 3 oua
❤ sare dupa gust ( eu am folosit o lingura )
❤ 125 gr . iaurt
❤ 3 cesti ( pahare ) de faina
❤ 1 / 2 ceasca ( pahar ) ulei de masline sau ulei normal
❤ 1 plic praf de copt
❤ 100 gr . cascaval
❤ 100 gr . sunca
❤ 100 gr . masline
❤ 100 gr . salam de vara
❤ o legatura de patrunjel
Preparare :
Pe o tabla de lemn taiem marunt cascavalul , sunca , maslinele , salamul si patrunjelul .
Intr-un bol la viteza mare mixam ouale , sarea , uleiul de masline si iaurtul .
Lasam mixerul deoparte , luam lingura de lemn dupa care adaugam in compozitie faina impreuna cu praful de copt .
Dupa omogenizare , se incorporeaza cascavalul , sunca , maslinele , salamul si patrunjelul tocat .
Se unge o tava dupa preferinte ( eu am ales una patrata ) cu unt si se presara faina .
Dupa umplerea formei , aceasta se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .
Se consuma dupa racire .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
❤









Comentarii
Trimiteți un comentariu