Ciabatta italiana rustica



Ingrediente

❤  3 oua 

❤  sare dupa gust ( eu am folosit o lingura )

❤  125 gr . iaurt 

❤  3 cesti ( pahare ) de faina 

❤  1 / 2 ceasca ( pahar ) ulei de masline sau ulei normal 

❤  1 plic praf de copt 

❤ 100 gr . cascaval

❤  100 gr . sunca

❤  100 gr . masline

❤  100 gr . salam de vara 

❤  o legatura de patrunjel 

Preparare :

Pe o tabla de lemn taiem marunt cascavalul , sunca , maslinele , salamul si patrunjelul .

Intr-un bol la viteza mare mixam ouale , sarea , uleiul de masline si iaurtul .

Lasam mixerul deoparte , luam lingura de lemn dupa care adaugam in compozitie faina impreuna cu praful de copt .

Dupa omogenizare , se incorporeaza cascavalul , sunca , maslinele , salamul si patrunjelul tocat .


Se unge o tava dupa preferinte ( eu am ales una patrata ) cu unt si se presara faina .


Dupa umplerea formei , aceasta se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 - 50 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) . 

Se consuma dupa racire .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :





        
                                                                        ❤

Comentarii

Postări populare