Bomboane Raffaello cu cocos
Ingrediente
❤ 6 foi de napolitana ( un pachet )
❤ 250 gr . lapte praf
❤ 1 pachet de unt
❤ 150 gr . zahar pudra
❤ 100 gr . nuca de cocos
Preparare :
Untul la temperatura camerei , foile de napolitana zdrobite se amesteca impreuna cu zaharul pudra si laptele praf .
Se framanta bine pana la omogenizare dupa care compozitia se da la frigider timp de 10 minute .
Dupa racire se modeleaza bomboanele ( bilute ) si se tavalesc prin nuca de cocos .


Optional in mijlocul fiecarei bomboane puteti adauga migdale sau alune nesarate dar sunt la fel de gustoase si simple deoarece puteti savura astfel compozitia intreaga .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤















Comentarii
Trimiteți un comentariu