Bomboane Raffaello cu cocos


Ingrediente

❤  6 foi de napolitana ( un pachet ) 

❤  250 gr . lapte praf 

❤  1 pachet de unt 

❤  150 gr . zahar pudra 

❤  100 gr . nuca de cocos 


Preparare :

Untul la temperatura camerei , foile de napolitana zdrobite se amesteca impreuna cu zaharul pudra si laptele praf .





Se framanta bine pana la omogenizare dupa care compozitia se da la frigider timp de 10 minute .

Dupa racire se modeleaza bomboanele ( bilute ) si se tavalesc prin nuca de cocos .

                                              

                                              
                                           
Optional in mijlocul fiecarei bomboane puteti adauga migdale sau alune nesarate dar sunt la fel de gustoase si simple deoarece puteti savura astfel compozitia intreaga .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/









                                                                                   ❤





Comentarii

Postări populare