Tarta cu dulceata de visine

Ingrediente 

Pentru blatul de tarta :

❤  3 oua 

❤  4 linguri de zahar 

❤  5 linguri rase de faina 

❤  coaja de la o lamaie 

❤  1 lingura de ulei 

❤  1 lingura de apa 

❤  1 / 2 plic praf de copt 

Pentru decor :

❤ dulceata de casa 

❤ un plic de gelatina 

Preparare 

Ouale se mixeaza la viteza mare intr-un bol impreuna cu zaharul .

Se incorporeaza uleiul impreuna cu faina , praful de copt , coaja de lamaie si o lingura de apa pana la omogenizarea acesteia .

In forma de tarta unsa cu unt si presarata cu faina , turnam compozitia si o adaugam in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 - 25 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .


Continutul unui plic de gelatina se amesteca cu doua linguri de zahar ( rase ) .

Se adauga apoi treptat si cu grija , sucul de fructe sau apa , amestecand continuu cu telul .

Amestecul obtinut se pune la fiert circa 1 minut .




Dupa coacere tarta se scoate din cuptor si se lasa la racit .



Glazura obtinuta se toarta peste dulceata ( in mijloc , aceasta urmand sa se distribuie catre margini ) .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/





                                                                          
                                                                               ❤

Comentarii

Postări populare