Tarta cu dulceata de visine
Ingrediente
Pentru blatul de tarta :
❤ 3 oua
❤ 4 linguri de zahar
❤ 5 linguri rase de faina
❤ coaja de la o lamaie
❤ 1 lingura de ulei
❤ 1 lingura de apa
❤ 1 / 2 plic praf de copt
Pentru decor :
❤ dulceata de casa
❤ un plic de gelatina
Preparare
Ouale se mixeaza la viteza mare intr-un bol impreuna cu zaharul .
Se incorporeaza uleiul impreuna cu faina , praful de copt , coaja de lamaie si o lingura de apa pana la omogenizarea acesteia .
In forma de tarta unsa cu unt si presarata cu faina , turnam compozitia si o adaugam in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 20 - 25 de minute ( testul cu scobitoarea e cel mai relevant ) .
Continutul unui plic de gelatina se amesteca cu doua linguri de zahar ( rase ) .
Se adauga apoi treptat si cu grija , sucul de fructe sau apa , amestecand continuu cu telul .
Amestecul obtinut se pune la fiert circa 1 minut .
Dupa coacere tarta se scoate din cuptor si se lasa la racit .
Glazura obtinuta se toarta peste dulceata ( in mijloc , aceasta urmand sa se distribuie catre margini ) .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤











Comentarii
Trimiteți un comentariu