Palmieri din foietaj cu nutella


Ingrediente 

❤  400 gr . aluat de foietaj 

❤  hartie de copt

❤  nutella 

Preparare :


Foile de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei .

Dupa de congelare se intinde pe masa presarata cu faina .

Cu ajutorul unei palete se intinde crema de nutella insa nu gros pentru a nu intampina probleme la coacere .



Se indoaie laturile ( pe latura lunga a aluatului ) circa 2 - 3 centimetri .

Se impatureste inca odata aluatul pana cand laturile se unesc dupa care se taie fasii .

Fasiile se dau la frigider pentru minim 15 minute dupa care se aseaza ( se lasa destul loc intre ele , caci vor creste ) pe o tava tapetata cu hartie de copt .


In cuptorul preincalzit la 180 de grade palmierii se coc timp de 15 - 20 de minute .

Dupa racire , optional se poate decora cu zahar pudra .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/


                                                                                 ❤


Comentarii

Postări populare