Palmieri din foietaj cu nutella
Ingrediente
❤ 400 gr . aluat de foietaj
❤ hartie de copt
❤ nutella
Preparare :
Foile de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei .
Dupa de congelare se intinde pe masa presarata cu faina .
Cu ajutorul unei palete se intinde crema de nutella insa nu gros pentru a nu intampina probleme la coacere .
Se indoaie laturile ( pe latura lunga a aluatului ) circa 2 - 3 centimetri .
Se impatureste inca odata aluatul pana cand laturile se unesc dupa care se taie fasii .
Fasiile se dau la frigider pentru minim 15 minute dupa care se aseaza ( se lasa destul loc intre ele , caci vor creste ) pe o tava tapetata cu hartie de copt .
In cuptorul preincalzit la 180 de grade palmierii se coc timp de 15 - 20 de minute .
Dupa racire , optional se poate decora cu zahar pudra .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤






Comentarii
Trimiteți un comentariu