Cheesecake cu nutella

Ingrediente


pentru crusta : 

❤  200 gr . biscuiti Petit Beurre sau digestivi ( dupa preferinte ) 

❤  50 gr . unt topit 

pentru umplutura :

❤  5 linguri de nutella 

❤  500 gr . crema de branza 

❤  2 - 3 linguri de zahar pudra ( optional ) 

❤  50 gr . de alune ( pentru decor ) 

Preparare 

Maruntim biscuitii cu mana sau cu ajutorul robotului de bucatarie si adaugam peste ei untul topit .


Omogenizam bine dupa care compozitia o turnam intr-o forma de tort .



Presam bine cu o lingura si dam la frigider ( sau congelator ) pana pregatim umplutura .

Intr-un bol mixam crema de branza cu zaharul pudra ( optional - daca nu va plac deserturile prea dulci , recomand sa nu mai puneti zahar ) si cele 5 linguri de nutella .



Daca borcanul dumneavoastra a stat la rece recomand sa incalziti la bain - marie inainte de folosire putin crema de nutella .

Punem compozitia de branza peste crusta de biscuiti si dam din nou la frigider pentru 5 - 6 ore ( sau la congelator 3 ore in cazul in care doriti sa o serviti mai repede ) .


Dupa racire trecem cutitul de jur imprejurul cheesecake - ului pentru a - l desprinde de peretii formei de tort si scoatem inelul .

Decoram dupa preferinte ( eu am folosit un pachet mic de alune taiate marunt ) .

Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :

https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/





                                                                               ❤

Comentarii

Postări populare