Cheesecake cu nutella
Ingrediente
pentru crusta :
❤ 200 gr . biscuiti Petit Beurre sau digestivi ( dupa preferinte )
❤ 50 gr . unt topit
pentru umplutura :
❤ 5 linguri de nutella
❤ 500 gr . crema de branza
❤ 2 - 3 linguri de zahar pudra ( optional )
❤ 50 gr . de alune ( pentru decor )
Preparare
Maruntim biscuitii cu mana sau cu ajutorul robotului de bucatarie si adaugam peste ei untul topit .
Omogenizam bine dupa care compozitia o turnam intr-o forma de tort .
Presam bine cu o lingura si dam la frigider ( sau congelator ) pana pregatim umplutura .
Intr-un bol mixam crema de branza cu zaharul pudra ( optional - daca nu va plac deserturile prea dulci , recomand sa nu mai puneti zahar ) si cele 5 linguri de nutella .
Daca borcanul dumneavoastra a stat la rece recomand sa incalziti la bain - marie inainte de folosire putin crema de nutella .
Punem compozitia de branza peste crusta de biscuiti si dam din nou la frigider pentru 5 - 6 ore ( sau la congelator 3 ore in cazul in care doriti sa o serviti mai repede ) .
Dupa racire trecem cutitul de jur imprejurul cheesecake - ului pentru a - l desprinde de peretii formei de tort si scoatem inelul .
Decoram dupa preferinte ( eu am folosit un pachet mic de alune taiate marunt ) .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤













Comentarii
Trimiteți un comentariu