Briose pufoase ( muffins ) cu banane
INGREDIENTE
ies exact 12 bucati , cantitatea perfecta pentru o tava obisnuita de briose ( muffins )
❤ 3 banane
❤ 2 oua
❤ 1 ceasca (pahar) de 150 de ml . cu zahar
❤ 1 plic de zahar vanilat
❤ 1/2 ceasca ( pahar ) ulei
❤ 2 cesti ( pahare ) de faina
❤ 1 / 2 ceasca ( pahar ) de iaurt gras
❤ 1 plic praf de copt
Optional :
❤ adausuri dupa gust : eu am folosit coacaze congelate , stafide si decor pentru prajituri .
❤ zahar praf pentru finisat sau o glazura de ciocolata .
Preparare :
Bananele pasate , ouale intregi , zaharul si zaharul vanilat se amesteca impreuna intr-un bol cu mixerul pe viteza mare pana ce compozitia formeaza o crema destul de consistenta .
Se adauga uleiul treptat si se mixeaza in continuare pana ce se incorporeaza complet .
Se adauga faina – mai intai 1 cana si jumatate impreuna cu praful de copt iar la nevoie se mai adauga 1 - 2 linguri .
Compozitia finala trebuie sa fie de consistenta unui pandispan ( chec ) .
Se imparte compozitia in mod egal in gaurile unei tavi pentru briose ( muffins ) cu ajutorul unei linguri de inghetata ( cupa ) .
Folositi hartii speciale pentru briose ( muffins ) iar in caz ca nu aveti ungeti cu unt si presarati faina .
Se da tava la copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 25 de minute .
Pentru a fi la curent cu retetele mele personale va invit cu drag sa dati like paginii de facebook Made with love . Homemade with love :
https://www.facebook.com/madewithlovehomemadewithlove/
❤





